Baza gastronomiczna

Zajazd „Przystocze”

SONY DSC

„Zajazd Przystocze” – jesz co chcesz i ile chcesz – sam komponujesz swój zestaw śniadaniowy lub obiadowy. W bufecie znajdują się soczyste mięsa, chrupiące warzywa, sałatki, surówki oraz sycące zupy i grzane piwo. Współpracujemy bezpośrednio z producentem wędlin PUBLIMA LIPSKO i z największym w regionie hurtownikiem wędlin PUBLIMA Sp. j. Tym samym gwarantujemy doskonałą jakość serwowanych wyrobów.

Przed Zajazdem palą się ogniska, wokół których zbierają się amatorzy pieczonych kiełbasek.

Grupy zorganizowane liczące min. 25 osób prosimy o wcześniejszą rezerwację posiłków.

Jadło pod Stokiem

Specjalnością gastronomii „Jadło pod Stokiem” są dania z grilla: karkówka, polędwica, golonka, kaszanka oraz kiełbasy różnego rodzaju. Można też zamówić danie obiadowe takie jak zupy (żurek, pomidorową, jarzynową, ogórkową) oraz II dania (filet drobiowy, filet rybny, kotlet drobiowy nadziewany szynką i serem, pierogi ruskie, pierogi z kapustą i mięsem lub grzybami). „Jadło pod Stokiem” to również szybkie jedzenie typu fast food.

Grupy zorganizowane liczące min. 25 osób prosimy o wcześniejszą rezerwację posiłków.

 

Restauracja Bałtowski Zapiecek

Dla gości dostępna jest stylowa sala restauracyjna. Narciarzy zapraszamy do przestronnej sali z gorącym bufetem.

Więcej na: www.baltowskizapiecek.pl