Baza gastronomiczna

Zajazd „Przystocze”

SONY DSC

„Zajazd Przystocze” – jesz co chcesz i ile chcesz – sam komponujesz swój zestaw śniadaniowy lub obiadowy. W bufecie znajdują się soczyste mięsa, chrupiące warzywa, sałatki, surówki oraz sycące zupy i grzane piwo. Współpracujemy bezpośrednio z producentem wędlin PUBLIMA LIPSKO i z największym w regionie hurtownikiem wędlin PUBLIMA Sp. j. Tym samym gwarantujemy doskonałą jakość serwowanych wyrobów.

Przed Zajazdem palą się ogniska, wokół których zbierają się amatorzy pieczonych kiełbasek.

Grupy zorganizowane liczące min. 25 osób prosimy o wcześniejszą rezerwację posiłków.

Jadło pod Stokiem

Specjalnością gastronomii „Jadło pod Stokiem” są dania z grilla: karkówka, polędwica, golonka, kaszanka oraz kiełbasy różnego rodzaju. Można też zamówić danie obiadowe takie jak zupy (żurek, pomidorową, jarzynową, ogórkową) oraz II dania (filet drobiowy, filet rybny, kotlet schabowy, pierogi ruskie, pierogi z kapustą i mięsem, pierogi z serem). „Jadło pod Stokiem” to również szybkie jedzenie typu fast food.

Grupy zorganizowane liczące min. 25 osób prosimy o wcześniejszą rezerwację posiłków.

 

Restauracja Bałtowski Zapiecek

Dla gości dostępna jest stylowa sala restauracyjna. Narciarzy zapraszamy do przestronnej sali z gorącym bufetem.

Więcej na: www.baltowskizapiecek.pl

Restauracja Browar Bałtów

Nowe miejsce na gastronomicznej mapie Bałtowa z wyjątkowym klimatem, gdzie goście mogą rozkoszować się pysznymi daniami przygotowanymi z regionalnych produktów. Szef kuchni serwuje szczególne menu, w którym znajdują się lekkie przegryzałki, jak i sycące dania (pieczona golonka podawana z kapustą kiszoną, aromatyczna łopatka oraz burgery – mięsne, rybne, wege). Dla najmłodszych słodkie desery oraz chrupiące podpłomyki.

Browar-Baltow-restauracja